OFFICIAL



Victorian Privacy Network meeting

Meeting Agenda – 25 October 2023

Time: 10:00am – 1:00pm AEDT

Location: Microsoft Teams

Agenda items

Time	Agenda item	Speaker(s)
9:50am – 10:00am	Join meeting	
10:00am – 10:10am	Welcome and OVIC update (10 minutes)	Rachel Dixon, Acting Information Commissioner, Office of the Victorian Information Commissioner
10:10am – 11:00am	2. Privacy and culture: Using behavioural science to encourage agency staff to be mindful of privacy in their day-to-day work (50 minutes)	Rhys Campbell, Manager + Principal Behavioural Insights Specialist, Behavioural Insights Unit, Department of Premier and Cabinet
11:00am – 11:30am	3. SharePoint, collaborative tools and privacy: With great power comes great responsibility (30 minutes)	Anique Owen, Acting Manager, Privacy Guidance and Dispute Resolution, Office of the Victorian Information Commissioner
11:30am – 11:40am	4. Break (10 minutes)	
11:40am – 12:10pm	5. Lightning talk (30 minutes)	TBC , Office of the Victorian Information Commissioner
12:10pm – 1:00pm	6. Al and ethics: How to use Al in an ethical way (50 minutes)	Panellist 1 – Jake Goldenfein, Senior Lecturer, Melbourne Law School, University of Melbourne

OFFICIAL

		Panellist 2 – Kate Bower, Fellow, Human Technology Institute, University of Technology Sydney Panellist 3 – Dr Shaanan Cohney, Lecturer, Cyber Security, Computing and Information Systems, University of Melbourne Facilitator: Cara O'Shanassy, Acting Privacy and Data Protection Deputy Commissioner, Office of the Victorian Information Commissioner
1:00pm	7. Thank you and closing comments	Cara O'Shanassy